Dizajnerske edukacije

Micin dizajnerski kamp / poticanje kreativnosti / razvoj motoričkih sposobnosti

Mala Mica, dizajnerica

Autorska dizajnerska priča inspirira djecu (6 - 10 g.) da istraže svijet dizajna interijera kroz stihove, ilustracije i maštovito iskustvo čitanja.

Video projekcija

Slikovito predstavlja svijet dizajna te ga približava djeci na razumljiv i inspirirajući način, pružajući im bolji uvid u dizajnerske procese.

Razgovor o dizajnu

Razgovor o dizajnu s polaznicima kroz analizu priče, video projekcije i razmjenu iskustava iz svoje svakodnevice.

Djeca postaju "dizajneri"

Kroz inspirativne dizajnerske zadatke, polaznici razvijaju svoje kreativne vještine i postaju "pravi mali dizajneri".

Vrtići, škole, knjižnice, udruge i ostale edukativne ustanove diljem Hrvatske srdačno su nam otvorile svoja vrata. Rado ćemo se odazvati i tvom pozivu!


O dizajnerskim edukacijama

Micin dizajnerski kamp je jedinstvena edukativna platforma koja se temelji na autorskoj slikovnici Mala Mica, dizajnerica. Kroz rime, stihove i razigrane ilustracije, djeca će se zabaviti ali i naučiti o svijetu dizajna interijera.

Cilj naših edukacija je informirati djecu o dizajnu interijera i produkt dizajnu na način prilagođen njihovom uzrastu. Pomažemo djeci da razumiju prostor i predmete te da razvijaju svoju kreativnost kroz aktivno sudjelovanje u dizajnerskom procesu. Kroz naše aktivnosti, djeca će dobiti uvid u proces nastanka predmeta i razumjeti zašto određeni predmeti ili namještaj postaju dio interijera.

Nudimo raznolike kreativne sadržaje koji potiču djecu da izraze svoju kreativnost. Kroz crtanje, modeliranje i igru, djeca će razvijati svoje vještine i estetiku. Također, potičemo suradnju i timski rad, što doprinosi razvoju njihovih socijalnih vještina.

MICIN DIZAJNERSKI KAMP

  • autorski projekt MG kreativnog studia: Mala Mica, dizajnerica
  • voditeljica: Marija Gradečak
  • fotografije: Daniela Rudan Velat, MG kreativni studio