RADIONICE

                         MICIN DIZAJNERSKI KAMP

                                                                  Preuzmite sadržaj dizajnerskih zadataka:Mala Mica, dizajnerica je mačka koja na vrlo slikoviti način prenosi priču o dizajnu interijera. Suptilno navodi i na brigu o životnim navikama, uživanju u trenucima u prirodi, odgovornom ponašanju te realizaciji dogovora. 

Postepeno i s dozom humora pojašnjava procese dizajniranja interijera, a sugestivnim ilustracijama otvara svoj svijet ideja. Ilustracije su bazirane na uzorcima te međusobnom spajanju boja i oblika u prostorno nadrealnu priču.

Radionice se odvijaju prema planu upoznavanja s dizajnom, iskustvima i doživljajem prostora te čitanjem priče Mala Mica, dizajnerica.

Polaznici radionice postaju dizajneri koji pomoću kreativnog pribora za crtanje i zadataka, osmišljavaju uzorke/dezene, primjenjuju ih u različitim kontekstima oblika i površina te dizajniraju interijere.
Kako bi razvijali svoju kreativnost i postali vješti, potrebno je učiti i vježbati. Mica je zato pripremila video materijale i dizajnerske zadatke za Vaše samostalne kućne radionice.

Zadatke preuzmite, isprintajte na deblji papir i zakoračite u svijet dizajna.

Radionice su prilagođene djeci od 6 do 10 godina.