MINI KOLEKCIJA NAMJEŠTAJA MICA

ORMAR MICA

karakteran je komad namještaja čiju frontu možete svakodnevno iznova vizualno mijenjati vlastitim kreativnim sudjelovanjem.

Pravilno raspoređene rupice na fronti, omogućuju neiscrpne kombinacije. Provlačenjem tekstilnih traka i kreiranjem njihovih linijskih pozicija, stvaraju se vidljivi, razigrani uzorci. Gladak osnovni materijal tako postaje reliefnog i teksturalnog karaktera. Ormar se sastoji od kubusnog korpusa te poprečne četiri police čije završetke vertikalno omeđuje sveukupno šest kompaktnih elastika. Osim dekorativne zanimljivosti spajanja tekstila s osnovom od medijapana, elastike su ujedno i stoperi za knjige. Pričvršćene su drukerima te mogu poslužiti umetanju (kačenju) mekanih predmeta i plišanih igračaka, a njihov benefit je i mogućnost jednostavne zamjene. Plohe su izrađene od antracitne, svijetlo sive i narančaste boje. Rubovi ormara su zaobljeni i precizno finiširani. Interaktivna površina fronte zasigurno je pravi izazov kojem ćete se uvijek rado i iznova vraćati.

STOLČIĆ MICA

je višenamjenski produkt. Može služiti za sjedenje ili pak za kreativno slaganje geometrijskih oblika u dvije boje.


 Unutar glavne horizontalne plohe, nalazi se dvanaest pomičnih elemenata. Njihovim razmještanjem i kombinacijom boja, stvaraju se zanimljivi plošni uzorci ili jednostavni 3D objekti.

Sastavni dio stolčića je i udoban jastuk koji se prema potrebi koristi na gornjoj plohi pričvršćen čičkom ili za opušteno sjedenje na podu. Stolčić se može i nadovezivati na ormar kao produženi dio police te biti u funkciji površine za odlaganje. Njegove linije su zaobljene i ugodne na dodir. Izrađen je od medijapana u tri boje, antracitnoj, svijetlo sivoj i narančastoj. Zanimljiv je i koristan dodatak koji će Vam poslužiti u različite funkcionalne i kreativne svrhe.

KAKO JE NASTAO NAMJEŠTAJ?MODULOS 


je mali tim entuzijasta koji se bavi izradom namještaja po mjeri.


Njihova priča je započela, te se i dalje odvija u maloj stolarskoj radnji u kojoj već tri generacije stolara s ljubavlju izrađuju namještaj po mjeri. U dinamičnom dobu, svjesni su da je težnja za stvaranjem motivirajućeg, ugodnog i balansiranog okruženja u domu i radnom prostoru veća nego ikada.

Kroz beskompromisan pristup namještaju i pribjegavanju inovaciji i pametnim rješenjima, uvode tradicionalnu kvalitetu i osobni pristup.

S ciljem da se i dalje ističu svojim proizvodima, poslovanje su usmjerili i prema suradnjama, a jedna od tih je i projekt Mala Mica, dizajnerica u autorstvu dizajnerice Marije Gradečak.
Suradnjom Modulos-a kroz projekt Mala Mica, dizajnerica otvaraju se nove mogućnosti uređenja interijera interaktivnim namještajem za dječje sobe. Želja im je ponuditi više od dizajna, a to je zadovoljstvo najmlađih te da od najranije dobi uče o području prema kojem su i sami tradicionalno vezani.