ILUSTRIRANJE I GRAFIČKI DIZAJN

Dizajniramo u vektorskom formatu:

- logotip

- letke

- vizitke

- bannere

- naljepnice

- grafičke materijale prema dogovoru i Vašim potrebama

LETAK

VIZITKA

PERSONALIZIRANA MAJICA

PERSONALIZIRANA MAJICA 

PERSONALIZIRANA MAJICA 

DIZAJN PROMOTIVNIH PROIZVODA


VIZUALNI IDENTITET

Vizualni identitet tvrtke važan je prezentacijski segment koji će Vas isticati od ostalih konkurenata. Naše savjetovanje i suradnja se temelje prije svega na otvorenoj komunikaciji radi postizanja najboljeg rezultata. Vaše smjernice uvažavamo, a svojim sugestijama profesionalno nadograđujemo, razrađujemo kako bi Vaša poslovna slika postala prepoznatljiva i jedinstvena.
ILUSTRACIJE

Primjena ilustracija i kreativnih logo predložaka na raznim odjevnim predmetima direktno ističe,  karakterizira tvrtku, sportski klub ili općenito događaj za koji su kreirani. Mi se povodimo za originalnim rješenjima jer nam ideja ne nedostaje, a u suradnji sa Vama, rezultati će osvojiti širu publiku kako ste i zamislili. Preostaje Vam jedino ponosno uživati u predstavljanju svojih poslovnih ili razonodnih aktivnosti.

PROMOTIVNI PREDMETI I POKLONI

Personalizirani dizajn predmeta za promotivne svrhe i poklone pozitivno će iznenaditi Vaše poslovne partnere, prijatelje, suradnike, kolege i dr. Ne čekajte zadnju sekundu i pripremite se kako bi ove godine briljirali, a mi ćemo Vam omogućiti da se ideje realiziraju i uobliče u konkretan proizvod zanimljivim dizajnerskim rješenjima. U konstantnoj koherenciji između produkt-dizajna, ilustriranja, grafičkog dizajna i dizajna interijera, rado uskačemo u ovu ulogu, spajajući bogato iskustveno znanje kojim raspolažemo.

Naručite naše usluge

Molimo Vas, ostavite nam svoje podatke i vratit ćemo se najbrže što možemo.